46 13 82 88

Nyheder

Cornavirus – Vigtig information!

Nødberedskab: Telefontid mandag-torsdag kl. 8:00 – 10:00

Der er den 17. marts 2020 fra Sundhedsstyrelsen kommet nye retningslinjer for behandling på tandklinikker med henblik på at mindske smitten med Coronavirus.

Det vil fra den 18. marts 2020 og frem til og med den 30. juni 2020, kun være muligt at få lavet akutte behandlinger. Disse behandlinger omfatter jfr. vejledningen fra Sundhedsstyrelsen: Tandpine, rodbehandlinger, tandudtrækninger, parodontosebehandling på patienter med svær parodontose og cariesbehandling på patienter med store huller. Desuden vil der i et omfang kunne laves reparationer af knækkede proteser, recementering af kroner mm.

Dette betyder, at alle undersøgelser, tandrensninger, samt behandlinger i øvrigt, som ikke er akutte, ikke kan foretages, før Sundhedsstyrelsen igen åbner op for dette.

Vi vil i den kommende tid melde afbud til alle de patienter, som bliver berørt af de nye retningslinjer.

Det gælder fortsat, at du ikke må komme på klinikken hvis du er syg, eller indenfor de sidste 14 dage har være sammen med en person smittet med Covid19.

Da vi i denne periode er nødt til at skære meget ned på bemandingen på klinikken, vil der komme nye åbningstider på klinikken. Vi vil fra den 18. marts 2020 og i hele perioden være på klinikken mandag til torsdag i tidsrummet kl. 8.00-10.00.

Udenfor vores reducerede åbningstid, kan vi kontaktes på klinikkens mail klinik@tunetand.dk.

Har du spørgsmål angående sikkerhed i forhold til behandling eller spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte klinikken.

Vi glæder os meget til at se alle patienter på klinikken igen, når vi er kommet ud af Corona-krisen.

Med venlig hilsen
Tune Tandlægen