46 13 82 88

Nyheder

Cornavirus – Gradvis genåbning

Cornavirus – Gradvis genåbning af Tune Tandlægen

Fra mandag den 20. april 2020 påbegyndes gradvis genåbning af Tune Tandlægen.

Udover akutte behandlinger, må vi nu også lave fyldninger på knækkede og carierede tænder (tænder med huller) på alle patienter, samt eftersyn og tandrensning på patienter i gul og rød kategori.

Det vil fortsat gælde, at du ikke må møde på klinikken, hvis du har symptomer på Covid, og vi fraråder fortsat, at du kommer på klinikken, hvis du tilhører en risikogruppe.

Det vil kun være muligt at aftale tider telefonisk jævnfør retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.

Åbningstiden vil fra nu af gradvist vende tilbage til normale tider, men vil dog en periode frem, være reduceret. Telefonen vil være åben mandag til torsdag i tidsrummet 8.00 til 12.00, men også telefontiden vil løbende ændres. Udenfor telefontid kan klinikken kontaktes på mail: klinik@tunetand.dk.

Der har i medierne været en del snak om, at der mangler værnemidler på landets tandklinikker. Hos Tune Tandlægen vil vi aldrig behandle uden det rette udstyr og vi har de værnemidler, som skal bruges i behandlingen. Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer på alle punkter, så I kan trygt komme på klinikken.

For at vores patienter ikke skal blandes med lægens patienter i ventesituationen, vil indgang til klinikken, en tid frem, foregå via vores bagdør i gavlen. Vi henstiller til, at man ikke kommer i for god tid, da vi skal have tid til rengøring og udluftning mellem patienterne. Det vil derfor ikke være hensigtsmæssigt, hvis der sidder patienter på gangen og venter.

Har I spørgsmål til behandling og sikkerhed i forbindelse med behandling, er I velkommen til at kontakte os.

Vel mødt på klinikken. Vi glæder os til at se jer.

Med venlig hilsen

Tune Tandlægen